پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

سولفات پتاسیم (SOP) N: P: K 00:00:50 (گرانول) - Agroasia

سولفات پتاسیم (SOP) N: P: K 00:00:50 (گرانول) - Agroasia

پتاسیم یک ماده مغذی کلان است و برای تکمیل بسیاری از عملکردهای اساسی در گیاهان مانند فعال سازی واکنش های آنزیمی ، سنتز پروتئین ها ، تشکیل نشاسته و قندها و تنظیم آب موجود در سلول ها و برگها به آن نیاز است. غالباً ، غلظت K در خاک برای حمایت از رشد سالم گیاه بسیار کم است. سولفات پتاسیم منبع عالی تغذیه K برای گیاهان است. قسمت K K2SO4 با سایر کودهای معمول پتاسه تفاوتی ندارد. با این حال ، همچنین منبع ارزشمندی از S را تأمین می کند که سنتز پروتئین و عملکرد آنزیم به آن نیاز دارند. مانند K ، S نیز می تواند برای رشد کافی گیاه بسیار کم کننده باشد. بعلاوه ، از افزودن کلر در برخی خاکها و گیاهان زراعی باید اجتناب شود. در چنین مواردی ، K2SO4 منبع K بسیار مناسبی را ایجاد می کند. تولیدکنندگان ذرات معدن تولید می کنند (کوچکتر از 0. 015 میلی متر) برای ایجاد محلول های آبیاری یا محلول پاشی ، زیرا آنها با سرعت بیشتری در آب حل می شوند و باعث می شوند 100٪ کودهای قابل حل در آب و تولید کنندگان ، آبیاری قطره ای و محلول پاشی K2SO4 یک روش مناسب برای استفاده K و S اضافی در گیاهان باشد ، مواد مغذی گرفته شده از خاک. چگالی نسبی در 2.66 ، نقطه ذوب 10690 درجه سانتیگراد ، نقطه جوش: 1689 درجه سانتیگراد ، 100٪ محلول در آب. گونی پلاستیکی بافته شده / BOPP ، وزن خالص 25 کیلوگرم و 1 کیلوگرم. HDPE بیرونی و LDPE داخلی. در جای خشک و تهویه نگهداری شود.

کود به موادی گفته می شود که به منظور تأمین مواد مغذی ، افزایش بازده محصول و بهبود کیفیت محصول ، به طور مستقیم یا غیرمستقیم بر روی خاک اعمال می شود و یا بر روی محصولات بالای زمین پاشیده می شود. کود مستقیم مواد مغذی ضروری محصولات را از جمله کود NPK ، کود مرکب و کود میکرو عناصر و غیره تأمین می کند. از کود غیرمستقیم برای بهبود خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاک استفاده می شود و در نتیجه باعث بهبود شرایط رشد محصولات مانند آهک ، گچ و کودهای باکتریایی می شود. کود در انواع مختلفی از روش طبقه بندی وجود دارد ، در حالی که تفاوت زیادی در ماده و ماده شیمیایی دارد. انواع مختلف کود چیست؟ چگونه کود را طبقه بندی کنیم؟ در زیر این سوال با جزئیات بیشتر توضیح داده شده است. کود معدنی یا کود شیمیایی حاوی یک یا چند عنصر غذایی برای رشد محصولات است که با استفاده از مواد شیمیایی ساخته می شود. این شامل کود ازت ، کود فسفاته ، کود پتاس ، کود ریز مغذی و کود مرکب و غیره است. این کود با ترکیب ساده ، مواد مغذی بالا و اثر چربی طولانی مشخص می شود.

کودهای ازت حاوی نیتروژن مورد نیاز محصولات در طی رشد هستند. نیتروژن نقش بسیار مهمی در رشد محصولات دارد که بخشی از اسیدهای آمینه در گیاهان است و جز a تشکیل دهنده پروتئین است. در همین حال ، این قسمت تشکیل دهنده کلروفیل است که تعادل را در روند فتوسنتز نشان می دهد. نیتروژن همچنین می تواند به زیر استعمار محصولات کمک کند. کود نیتروژن نه تنها می تواند تولید محصولات کشاورزی را افزایش دهد بلکه کیفیت محصولات کشاورزی را نیز بهبود می بخشد. نیتروژن آمونیوم به راحتی توسط کلوئیدهای خاک جذب می شود ، تا حدی در لایه کریستال معدنی خاک رس. نیتروژن آمونیوم با اکسیداسیون به راحتی نیترات می شود. تلفات آمونیاک در یک محیط قلیایی فرار می کند. هنگامی که محصولات کلسیم ، منیزیم و پتاسیم آمونیوم اضافی را جذب می کنند ، یک اثر مهار خاص ایجاد می کند. آمونیاک بوی تحریک کننده ، خورنده و فرار شدیدی دارد. بنابراین نمی توان مستقیماً از آن برای کوددهی استفاده کرد. بعد از پیکربندی برای رقیق سازی آمونیاک در دسترس است. بی کربنات آمونیوم از نظر دانه بندی ، شکل کلینتری و ستونی از ترکیب سفید و کریستال است. محلول آبی قلیایی است.

به دلیل ماهیت ناپایدار ، در حال تجزیه شدن به دی اکسید کربن ، آمونیاک و آب بالاتر از 36 ℃ است. تجزیه در دمای 60 به پایان می رسد. ازت برای انواع خاک استفاده می شود. می تواند آمونیوم و دی اکسید کربن را برای رشد محصولات فراهم کند. به دلیل محتوای نیتروژن کم ، جمع شدن آن آسان است. این ماده نه تنها باعث رشد محصول و فتوسنتز می شود ، بلکه به برگ آمدن محصولات نیز کمک می کند. کود سولفات آمونیوم کریستال ارتورومبیک سفید است که در آب محلول و در الکل نامحلول است. سولفات آمونیوم عمدتا به عنوان کود در کشاورزی استفاده می شود. مزیت کود رطوبت پذیری نسبتاً کمی است ، جمع شدن آن آسان نیست. در مقایسه با نیترات آمونیوم و بی کربنات آمونیوم. سولفات آمونیوم از خواص فیزیکی و پایداری شیمیایی خوبی برخوردار است. کود آمونیوم سولفات به راحتی در دسترس کود و کود بیولوژیک خوب است. واکنش در خاک اسیدی است به طوری که کود مناسب برای خاک های قلیایی و خاک های کربن است. ضرر این است که محتوای نیتروژن کم است. 

کلرید آمونیوم کریستال سفید یا پودر کریستال بی رنگ است. رطوبت کم است ، اما می تواند رطوبت را در هوای بارانی مرطوب جذب کند. کلرید آمونیوم پودر شده به راحتی محصولات واجد شرایط و حتی بدتر است. نقطه جذب رطوبت به طور کلی حدود 76٪ است. بنابراین ، کود باید در جای خشک نگهداری شود. می تواند به عنوان کود استفاده شود. از مصرف کود آمونیاک با کود قلیایی خودداری کنید. بهتر است کود را در خاک شور و قلیایی قرار ندهید زیرا باعث کاهش باروری می شود. نیتروژن نیترات به راحتی در آب حل می شود و سریع در خاک حرکت می کند. این ماده نه تنها باعث جذب کاتیون می شود بلکه سنتز آنیون آلی را نیز تسهیل می کند. به عنوان مثال ، ذرت و گندم کود نیتروژن نیترات را ترجیح می دهند. در شرایط مقدار نیتروژن برابر ، اثر افزایش عملکرد کود نیتروژن نیترات از سایر کودهای ازته برجسته تر است. سبزیجات اولویت زیادی برای نیتروژن نیترات دارند. در آزمایش هیدروپونیک ، تا زمانی کهراه حل مواد مغذی نیترات اضافه شده است، سبزیجات به طور معمول بدون آمونیاک یا نیتروژن اوره رشد می کنند.

راهنمای ضروری در مورد تسلط بر مواد شیمیایی استخر شنا - کسب و کار خانگی

راهنمای ضروری در مورد تسلط بر مواد شیمیایی استخر شنا - کسب و کار خانگی

دانستن نحوه حفظ شیمی درمانی، جنبه اصلی به استخر شنا سالم و جذاب است. شما همچنین مقدار قابل توجهی از پول و مقدار زیادی از زمان با ارزش را با درک چگونگی کار مواد شیمیایی استخر شنا کنید. راهنمای زیر مراحل ساده و حقایق حیاتی را که در درمان آب دخیل هستند را مشخص می کند تا بتوانید استخر خود را به عنوان یک حرفه ای گران قیمت بدهید. کلر شیمیایی اصلی ترین راه اصلی ترین صاحبان استخر استفاده می شود تا تمیز کردن آب خود را حفظ کند. کلر با ترکیب با باکتری ها و سایر ارگانیک های غیر بهداشتی در آب بر روی سطح مولکولی، آلاینده های مضر را می کشد؛ این سپس توسط سیستم فیلتر استخر شما حذف می شود. هنگامی که کلر خود را به آلودگی متصل کرده است، پس از آن غیر فعال می شود و دیگر برای پاکسازی استخر خود کار نمی کند، به این معنی که نیاز بیشتری به یک هفتگی برای ادامه دادن به این اثر اضافه می شود. انواع مختلفی از کلر در بازار وجود دارد، بنابراین بدون آنکه بدانید که چه نوع شما باید از آن استفاده کنید، دشوار است.

کلر در فرم دانه ای، چوب، 1 قرص و قرص 3 "موجود است. اصلی ترین چیز برای مراقبت از غلظت مواد تشکیل دهنده فعال است. توصیه می شود غلظت 56٪ به 62٪ به 62٪ سدیم Dichloro-S-Triazinetrione در کلر دانه ای و 90٪ Trichloro-S-triazinetriete در قرص های کلر یا چوب را انتخاب کنید. یک فیدر کلر شناور یا فیدر شیمیایی شناور را انتخاب کنید، که از هر توزیع کننده عرضه استخر موجود است، به طور خودکار قرص های کلر 1 اینچ، قرص های کلر 3 اینچ یا کلر را به آب استخر خود رها می کند. فیدرهای شیمیایی به آرامی مقدار دقیق کلر را به طور خودکار از دست می دهند، کنترل دقیق بر میزان کلر به استخر شنا شما اضافه می شود. این یک نه به سادگی قرص های کلر کلر یا کلر را به استخر، یا قرص های کلر یا چوب کلر را در سبد Skimmer قرار می دهد. زیرا اگر یک قرص کلر مستقیماً در سبد کفگیر شما حل شود ، تمام آب عبوری از سیستم لوله کشی استخر و گردش خون شما دارای مقدار زیادی کلر است که به آرامی در داخل سیستم گردش استخر از بین می رود و باعث خرابی زودرس آن می شود. پمپ استخر و اجزای فیلتر شما.

حفظ سطح pH استخر مناسب می تواند به اندازه داشتن مقدار کلر صحیح مهم باشد ، زیرا تعیین می کند کلر تا چه اندازه موثر خواهد بود. سطح pH استخر شما باید بین 7.2 - 6.6 باشد. وقتی pH در 7.2 (همان سطح اشک انسان) باشد ، کلر حدود 10 برابر در تصفیه آب شما موثر است. اگر سطح PH آب را بیش از حد بالا می دانید ، می توانید با ریختن آرام "اسید موریاتیک" (که به آن اسید هیدروکلریک معروف نیست) مستقیماً در انتهای عمیق استخر در حالی که پمپ استخر روشن است و آب در آن جریان دارد ، به طور موثر آن را کاهش دهید. این مواد شیمیایی می تواند بسیار مضر باشد اگر آن را بر روی پوست - اگر شما در مورد هر حوادث نگران هستید، اسید گرانول یا pH منهای یک جایگزین امن تر است. PH استخر شما بهتر می تواند با استفاده از یک آزمون "قطره" تایپ به جای یک آزمون "نوار تست" اندازه گیری شود که به راحتی می تواند اشتباه باشد. این که آیا شما نیاز به افزایش یا کاهش سطح pH دارید، باید مقادیر کمتری از مواد شیمیایی را اضافه کنید و سپس پس از حدود 6 ساعت از فیلتراسیون مداوم برای جلوگیری از نوسانات شناخته شده به عنوان "تندرست" دوباره امتحان کنید. اگر مشکل واقعی PH را دارید، به طور معمول به دلیل سطوح قلیایی پایین است. اگر شنا در استخر شما باعث می شود چشمان شما را سوزاند، این اغلب ناشی از pH یا بیش از حد بالا و یا خیلی کم است. بنابراین، نظارت بر سطح pH مهم است اگر شما می خواهید از چشم های قرمز و تحریک شده جلوگیری کنید. با استفاده از مواد شیمیایی استخر مناسب و حفظ سطوح صحیح آنها برای نگهداری از استخر شنا خود و توانایی شما برای با خیال راحت از آن بسیار مهم است. اطلاعات فوق مهمترین مبانی اساسی را برای تحقق این امر به شما ارائه می دهد تا بتوانید به جای صرف ثروت اندک برای استخدام کمک حرفه ای ، این کار را خودتان انجام دهید.

سیگار کشیدن برای ما وحشتناک است. در حال حاضر همه ما این را می دانیم. ما همچنین خطرات دود دست دوم را می دانیم، اما ما اغلب خطرات باقی مانده دود را در محیط زیست نادیده می گیریم. مطالعات این به اصطلاح بقایای دود سومین دست را با آسیب DNA و سرطان، از جمله چیزهای دیگر مرتبط کرده اند. و سپس، البته، بوی وجود دارد. مگر اینکه شما از بوی سیگار، توتون و تنباکو، دود و بوی های مرتبط لذت ببرید، می خواهید از این موضوع خلاص شوید. این فقط به سیگاری ها اعمال نمی شود. اگر شما یک ماشین مورد استفاده، یک خانه یا تقریبا هر چیزی که در معرض دود سیگار قرار گرفته بود، تحت تاثیر قرار گرفت. حذف بوی سیگار چیزی است که بسیاری از مردم باید با آن برخورد کنند، حتی اگر آنها هرگز سیگار نکشیدند. شاید افرادی که نیاز به یک بوی خوب بوی خوب دارند، بیشتر کسانی هستند که سیگار کشیدن و غیر سیگاری هایی را که بوی را از بین می برند ترک کرده اند.

تولید محصول - برداشت و ذخیره سازی



مواد غذایی منبع اصلی انرژی است. هر موجود زنده در این سیاره نیاز به غذا دارد تا زنده بماند و تمام فرآیندهای ضروری زندگی را ادامه دهد. گیاهان منبع اصلی مواد غذایی که انسان و حیوانات بستگی دارد. ما نمی توانیم زندگی بدون غذا را تصور کنیم.


با سرعت در حال رشد جمعیت و تقاضا برای مواد غذایی بیشتر از دست دادن تولید محصولات کشاورزی و مشکلات دیگر در خروجی کشاورزی از دلایل اصلی برای کمبود مواد غذایی و بزرگترین نگرانی در برخی از نقاط جهان امروز با آن مواجه است. این امر منجر به افزایش نیاز به استراتژی است که می تواند در مدیریت محصولات تولید شده کمک کند.


اجازه دهید ما یک نگاه دقیق در برداشت و ذخیره سازی مراحل درگیر در تولید محصول.

تعریف تولید محصول


    "تولید محصول شاخه ای از کشاورزی است که با تولید محصولات برای مواد غذایی و فیبر می پردازد.”


تولید محصول چیست؟


تولید محصول یک عمل کشاورزی مشترک پس از کشاورزان در سراسر جهان به رشد و تولید محصولات به عنوان مواد غذایی و فیبر استفاده است. این عمل شامل تمام منابع خوراکی است که برای حفظ و تولید محصولات مورد نیاز است. در زیر فهرستی از شیوه های چند مورد استفاده در طول تولید محصول می باشد.


    تهیه خاک.

    کاشت دانه.

    آبیاری.

    استفاده از کود، آفت کش ها و کود به محصولات.

    حفاظت و برداشت محصولات زراعی.

    ذخیره سازی و حفظ محصولات تولیدی.


مراحل نهایی تولید محصول برداشت و ذخیره سازی است.


برداشت نیاز به هنر و عمل به دلیل بخش بزرگی از محصولات را می توان با توجه به روش های نامناسب برداشت از دست داد. یکی دیگر از نگرانی علاوه بر برداشت ذخیره سازی است.  ذخیره سازی دانه ها باید اولویت زیادی داشته باشد زیرا ذخیره سازی نامناسب می تواند منجر به تخریب محصولات زراعی توسط آفات یا شرایط محیطی نامطلوب شود.


بدین ترتیب, آن نیاز به دانش مناسب از برداشت, روش های ذخیره سازی, و حفاظت از دانه, که در زیر مورد بحث.


همچنین بخوانید: تولید و مدیریت محصول

برداشت


هنگامی که محصول بالغ شده است و یا به طور کامل رسیدن ، آنها قطع و جمع آوری (برداشت) که در مجموع به عنوان برداشت نامیده می شود. برداشت بستگی به عوامل بسیاری مانند فصل ، تنوع محصول ، دوره بلوغ و غیره دارد.


بیش از حد آبیاری ، نور نامنظم خورشید می تواند رسیدن محصول را طولانی کند که در نتیجه زمان برداشت را به تاخیر می اندازد. برداشت زود هنگام باعث از دست دادن دانه های نارس در حالی که تاخیر برداشت منجر به ریختن دانه.


علاوه بر این ، جوندگان و حتی پرندگان خوردن دانه. بنابراین بررسی منظم محصول به عنوان روش های دوره برداشت ضروری است. رنگ زرد طلایی نشان دهنده محصولات رسیده برای برنج، برنج و گندم است.

تولید محصول


تولید محصول-برداشت


دستی برداشت با استفاده از داس انجام می شود اما این کار خسته کننده و همچنین وقت گیر است. در زمان های اخیر ، ماشین آلات به نام برداشت برای برداشت ، به ویژه در کشاورزی در مقیاس بزرگ استفاده می شود.


پس از برداشت ، خرمن از محصول باید انجام شود. خرمن فرآیند ، که در آن ، دانه های جمع آوری شده از کاه توسط ضرب و شتم و یا توسط دستگاه خرمن جدا شده است. در کشاورزی در مقیاس کوچک, کاه و غلات از یکدیگر توسط یک فرایند به نام بوجاری از هم جدا.


برداشت به عنوان یک جشنواره در اکثر نقاط کشور در نظر گرفته شده است. این زمان شادی است که میوه های کار سخت کشاورزان به واقعیت می پیوندند. برخی از جشنواره های برداشت عبارتند از Pongal ، Bihu،و غیره

ذخیره سازی محصولات


در مورد کشت در مقیاس کوچک ، کشاورزان از محصول برداشت شده برای خود استفاده می کنند ، در حالی که تولید در مقیاس بزرگ عمدتا برای بازاریابی است. بنابراین کولتیواتورها باید دانه ها را ذخیره کنند. برای این کار ، فضای ذخیره سازی مناسب باید مرتب شود. فضای ذخیره سازی ناکافی و روش های ذخیره سازی نامناسب می تواند منجر به از دست دادن دانه بزرگ.


علاوه بر آفات و جوندگان ، میکروب ها مانند باکتری ها ، قارچ ها و شرایط محیطی مانند رطوبت و دما ممکن است به دانه های ذخیره شده حمله کنند. بنابراین ، درمان مناسب مورد نیاز است قبل از دانه ذخیره می شود.


هجوم جوندگان می تواند توسط آفت کش ها جلوگیری شود. نتایج محیط مرطوب در رشد قارچی در دانه. این را می توان با خشک کردن مناسب دانه ها در نور خورشید اجتناب کرد.


یکی دیگر از روش فومی سازی است که در آن مواد شیمیایی برای جلوگیری از باکتری ها و سایر میکروارگانیسم ها استفاده می شود. پس از درمان مناسب ، دانه باید در کیسه های گونی یا انبار غذا ذخیره می شود و سپرده در godowns.


بنابراین ما می بینیم که چگونه برداشت و ذخیره سازی دانه ها بخش مهمی از تولید محصول را تشکیل می دهند.


همچنین بخوانید: محصولات


کشف بیشتر در مورد تولید محصول و سایر موضوعات مرتبط تنها @ زیست شناسی BYJU است.


سوالات متداول

تولید محصول چیست؟


تولید محصول فرآیند رشد محصولات برای اهداف داخلی و تجاری است. برخی از محصولات تولید شده در مقیاس بزرگ شامل برنج ، گندم ، ذرت، جوت و غیره هستند.

شیوه های درگیر در تولید محصول چیست؟


تولید محصول شامل شیوه های زیر است:


    آماده سازی خاک

    کاشت دانه

    آبیاری خاک

    برداشت محصول

    ذخیره سازی محصولات


عوامل موثر بر تولید محصول چیست ؟ 


عوامل موثر بر تولید محصول عبارتند از:


    باروری خاک

    در دسترس بودن آب

    بیماری ها

    آفات

    آب و هوا


محصولات غذایی عمده چیست?


برخی از محصولات غذایی مهم سیب زمینی و برنج و سورگوم و سویا و ذرت و گندم است.

محصولات غذایی عمده رشد در سراسر جهان چیست?


گندم و ذرت دو محصول بزرگ در سراسر جهان رشد کرده است. برنج و سویا محصولات دیگر در سراسر جهان رشد کرده است.