خاص بودن برای همه خانوم ها اهمیت داره. شال و روسریها همیشه در استایل و پوشش تاثیر زیادی دارن که باعث جذابیت بیشتر خانوم ها میشن برای همین خانوم های خوش سلیقه همیشه با انتخاب های خاص خودشون نسبت به اطرافیان بهتر دیده میشن.
شال مجلسی نخی از جنس نخ تولید شده و در طراحی این شال، از دونه های ریز برجسته و زربافت هایی که در حاشیه پایین آن به کار رفته است که باعث شده در عین اینکه اصل پارچه آن نخ می باشد گزینه مناسبی برای استفاده در مجالس نیز به شمار رود که در عین سبکی و راحتی می تواند چهره شما را زیباتر از همیشه در معرض دیگران قرار دهد. طراحی زیبا و رنگبندی پرطرفدار و خاص این شال به همراه سادگی در عین حال زیبایی خاصی رو برای شما عزیزان می دهد.
این شال دارای ریشه های سوزنی زیبایی می باشد که باز هم آن را از سادگی درآورده است و هر یک از رنگ بندی های این شال را می تونین با استایل های مختلف و با هر رنگ پوستی که دارید ست کنین. می تونید به راحتی این شال رو در مجالس رسمی و یا دورهمیهای دوستانتون استفاده کنید و از خاص بودن انتخابتون نهایت لذت را ببرید. خانوم های محترم و با سلیقه می تونن به راحتی و در سریع ترین زمان ممکن شال مجلسی نخی رو از فروشگاه اینترنتی شال مد با قیمت استثنایی خریداری کرده و با فاصله زمانی بسیار کوتاه درب منزل تحویل بگیرند.
منبع :https://shalmod.com/product/%D8%B4%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D8%AE%DB%8C
خاص بودن برای همه خانوم ها اهمیت داره. شال و روسریها همیشه در استایل و پوشش تاثیر زیادی دارن که باعث جذابیت بیشتر خانوم ها میشن برای همین خانوم های خوش سلیقه همیشه با انتخاب های خاص خودشون نسبت به اطرافیان بهتر دیده میشن.
شال مجلسی نخی از جنس نخ تولید شده و در طراحی این شال، از دونه های ریز برجسته و زربافت هایی که در حاشیه پایین آن به کار رفته است که باعث شده در عین اینکه اصل پارچه آن نخ می باشد گزینه مناسبی برای استفاده در مجالس نیز به شمار رود که در عین سبکی و راحتی می تواند چهره شما را زیباتر از همیشه در معرض دیگران قرار دهد. طراحی زیبا و رنگبندی پرطرفدار و خاص این شال به همراه سادگی در عین حال زیبایی خاصی رو برای شما عزیزان می دهد.
این شال دارای ریشه های سوزنی زیبایی می باشد که باز هم آن را از سادگی درآورده است و هر یک از رنگ بندی های این شال را می تونین با استایل های مختلف و با هر رنگ پوستی که دارید ست کنین. می تونید به راحتی این شال رو در مجالس رسمی و یا دورهمیهای دوستانتون استفاده کنید و از خاص بودن انتخابتون نهایت لذت را ببرید. خانوم های محترم و با سلیقه می تونن به راحتی و در سریع ترین زمان ممکن شال مجلسی نخی رو از فروشگاه اینترنتی شال مد با قیمت استثنایی خریداری کرده و با فاصله زمانی بسیار کوتاه درب منزل تحویل بگیرند.
منبع :https://shalmod.com/product/%D8%B4%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%AC%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D8%AE%DB%8C
تولید سوربیتول یک فناوری برای ایجاد قند سوربیتول الکل از طریق هیدروژناسیون دسته ای محلول گلوکز آبی است. از طریق این فرایند قابل اعتماد ، مهندسی و ساخت و ساز هوای هوایی مشتریان خود را قادر می سازد سوربیتول درجه فنی ، غذایی یا دارویی تولید کنند.
محلول سوربیتول یا پودر
گلوکز موجود در گیاهان آسیاب مرطوب مواد اولیه تولید سوربیتول را تأمین می کند. در داخل راکتور دسته ای ، محلول گلوکز با استفاده از یک کاتالیزور نیکل یا روتنیم هیدروژنه می شود. در پی واکنش ، که در دمای 110 درجه سانتیگراد و فشار 40 بار انجام می شود ، با فیلتر کردن دوغاب محصول ، کاتالیزور بازیابی می شود.
با استفاده از تبادل یونی ، محلول سوربیتول خام خالص شده و تا غلظت نهایی آن تبخیر می شود. مشتریان ممکن است از طریق تبلور ذوب ، پودر سوربیتول را تولید کنند.
مزایای
این فرایند باعث تولید سوربیتول فنی ، غذایی یا دارویی می شود
پودر سوربیتول را می توان از طریق تبلور مذاب تولید کرد
چهره های کلیدی
ظرفیت: 100 تا 200 تن در روز
مخارج عملیاتی: 130-165 دلار آمریکا (USD) / تن (بدون مواد اولیه یا هزینه های ثابت)
سوربیتول، یک پلیول طبیعی است که به مقدار زیادی در صنایع غذایی به عنوان ماده شیرین کننده ، مرطوب کننده و بافت ساز استفاده می شود. در سال 1986 نشان داده شد که این ماده میکروبیوتای مدفوع موش ها را با جابجایی از باکتری های گرم منفی به باکتری های گرم مثبت تغییر داده است.
در سال 2007 ، تکنیک های مولکولی نشان داد که سوربیتول تأثیر زیادی بر میکروبیوتایز روده موش ها می گذارد ، و به ویژه باعث افزایش لاکتوباسیلوس reuteri می شود.
منابع : https://www.engineering-airliquide.com/sorbitol-production
منبع این بخش اسید سیتریک : https://bismoot.com/blog/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d8%b3%db%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%da%a9/
اسید سیتریک در انواع میوه ها و سبزیجات وجود دارد که مهمترین آنها مرکبات است به ویژه در لیمو ها و لیموترش ها غلطت نسبتا بالایی از این اسید پیدا میشود که این مقدار میتواند به اندازه ی ۸%از وزن خشک شده این میوه ها باشد(حدود ۴۷ گرم در یک لیتر آب میوه ها).
.غلظت اسید سیتریک موجود در مرکبات ازMol/L0.005برای پرتقال ها و گریپ فروتها و در حدودmol/L 0.3در لیمو ها ؛این رقم ها متناسب با شرایطی که میوه در آن رشد میکند و در گونه های مختلف ،متفاوت است.
تولید اسید سیتریک در مقیاس صنعتی برای اولین بار در سال ۱۸۹۰ بر اساس صنعت میوه مرکبات ایتالیا آغاز شد. به این صورت که آب میوه با آهک هیدراته(کلسیم هیدروکسید) برای رسوب دادن سیترات کلسیم مورد استفاده قرار گرفت که در مرحله بعد سیترات کلسیم رسوب داده شده به وسیله سولفوریک اسید رقیق به اسید سیتریک تبدیل شد. در سال ۱۸۹۳ C.wehmer پی برد که می توان به وسیله یک سری واکنش های میکروبی مخمرها و پنیسیلیوم ها سیتریک اسید را از شکر تهییه کرد. با این حال تولید میکروبی اسید سیتریک از نظر صنعتی اهمیت پیدا نکرد تا اینکه جنگ جهانی اول صادرات مرکبات ایتالیا را مختل کرد.