پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

اطلاعاتی کوتاه درباره لسیتین و کربنات سدیم + منبع مناسب

کربنات سدیم یک ترکیب شیمیایی با فرمول مولکولی  Na2CO3 است که خاکستر سودا نیز نامیده می شود. معمولاً از آن به عنوان جوش شیرین (washing soda) یاد می شود و در تمیز کردن محصولات ، تولید شیشه ، به عنوان افزودنی غذایی و موارد دیگر استفاده می شود. این ماده یک پایه قلیایی قوی است که در محصولات پاک کننده سبز استفاده می شود.

این ماده اغلب به صورت یک پودر سفید و بدون بو است که رطوبت هوا را جذب می کند.یافت می شود و در طیف وسیعی از صنایع مانند تمیز کردن و مراقبت های شخصی و به عنوان قارچ کش ، میکروب کش ، علف کش و تنظیم کننده pH استفاده می شود.این ماده ممکن است با نام های زیر انجام شود:جوش شیرین(washing soda) ، خاکستر سودا ، کربنات دی سدیم ، سودای کلسینه شده ، نمک دی سدیم اسید کربنیک ، نوشابه Solvay. 

منبع : clark.edu

یک فرم تجاری لسیتین معمولاً در تهیه غذا ، مواد آرایشی و دارویی استفاده می شود ، زیرا ماندگاری را افزایش می دهد و به عنوان یک امولسیون کننده عمل می کند.

مکمل های لسیتین همچنین می توانند برای درمان کلسترول بالا و مشکلات گوارشی و جلوگیری از مسدود شدن مجاری شیر در دوران شیردهی استفاده شوند.

یکی از اجزای اصلی لسیتینLinks to an external site. ، فسفاتیدیل کولین (PC) ، ممکن است مسئول برخی از مزایای سلامتی لسیتین باشد.

حقایق سریع در مورد لسیتین:
بیشتر مکمل های لسیتین از دانه های سویا تهیه می شوند.
مکمل های لسیتین برای درمان چندین بیماری پزشکی و مسائل بهداشتی استفاده می شود ، اما تحقیقات در مورد اثربخشی آنها محدود است.
هیچ فعل و انفعال مستند خوبی بین لسیتین و هر دارو ، دارو یا شرایط پزشکی وجود ندارد.
افرادی که به تخم مرغ یا سویا حساسیت دارند ، قبل از مصرف باید منبع لسیتین موجود در مکمل ها و مواد غذایی خود را بررسی کنند.
انواع
لسیتین ممکن است به کاهش کلسترول بد LDL کمک کند.
اگرچه لسیتین به طور طبیعی در بسیاری از غذاها وجود دارد ، مکمل های لسیتین به طور معمول از تخم مرغ ، سویا یا دانه های آفتابگردان گرفته می شوند. لسیتین همچنین از کلزا ، دانه پنبه ، یا چربی های حیوانی بدست می آید.

سویا یکی از محصولات پرمصرف در ایالات متحده است و 94 درصد آن اصلاح ژنتیکی شده است. سویا منبع مقرون به صرفه ای از لسیتین است. برای استخراج لسیتین از روغن سویا از مواد شیمیایی از جمله استون و هگزان استفاده می شود.

با این حال ، لسیتین حاصل از روغن آفتابگردان به طور فزاینده ای محبوب می شود ، احتمالاً به دلیل نیاز به اعلام آلرژن در غذاها است. همچنین ، کسانی که مایل به جلوگیری از محصولات اصلاح شده ژنتیکی هستند ممکن است لسیتین آفتابگردان را انتخاب کنند. فرآیند استخراج معمولاً نرمتر بوده و با فشار دادن سرد و نه با حلالهای شیمیایی انجام می شود. 

منبع : instructure.com

لسیتین چیست

عوارض جانبی لسیتین سویا که باید از آنها آگاه باشید
لسیتین سویا چیست؟
محصولات سویا | عوارض جانبی لسیتین سویا و چرا باید از آن اجتناب کنید
دفعه دیگر که به خرید مواد غذایی می روید ، به چند برچسب نگاه کنید ؛ لسیتین سویا تقریباً در همه موارد وجود دارد. پس چرا بد است؟

امروز آن را در صدها محصول موجود در قفسه های فروشگاه های مواد غذایی پیدا خواهید کرد. لسیتین سویا ماده ای است که در غذاهای فرآوری شده مانند:

غلات
ماکارونی
نان ها
گزینه های سویا و شیر
گوشت
چای
سس سالاد
سس ها
غوطه ور شدن
همچنین در مکمل های سلامتی نیز یافت می شود. شناخته شده برای تقویت ایمنی و کمک به کاهش علائم یائسگی است.

از دیگر مزایای لسیتین سویا می توان به کاهش فشار خون ، بهبود سطح کلسترول و کمک به اختلالات مرتبط با استرس اشاره کرد.

اگر این ماده در اکثر مواد غذایی یک ماده رایج است و به عنوان مکمل غذایی مصرف می شود ، پس چرا اثرات بد سویا وجود دارد؟

تولید لسیتین سویا
لسیتین سویا به طور معمول در تأمین مواد غذایی ما استفاده می شود زیرا به عنوان یک امولسیون کننده عمل می کند.

از امولسیون کننده برای ساختن مخلوط روغن و آب استفاده می شود در حالی که در غیر این صورت ، و به تثبیت و جلوگیری از جدا شدن مواد بعدا کمک می کند. همچنین از چسبناک شدن غذا جلوگیری می کند.

بیایید با نحوه ساخت لسیتین سویا شروع کنیم.

با استفاده از یک حلال شیمیایی ، تولیدکنندگان روغن سویا را از سویای خام می گیرند. این روغن سویا سپس با آب مخلوط می شود تا قسمت لسیتین روغن جدا شود.

این قسمت از لسیتین خشک شده و حتی گاهی مرحله نهایی فرآیند سفید شدن با پراکسید هیدروژن را طی می کند.

ترکیب دقیق لسیتین سویا از سازنده به سازنده دیگر کمی متفاوت است ، اما خود لسیتین از روغن سویا و فسفاتیدیل کولین ، نوعی فسفولیپید (یا چربی) تشکیل شده است.

منبع : upc.edu
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد