پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

پتاسیم نیترات (Potassium Nitrate)

نحوه ضد عفونی آب باران برای نوشیدن

معمولاً می توانید باران را مستقیماً از آسمان بنوشید ، اما اگر آن را جمع آوری و ذخیره کنید ، می خواهید آب باران را برای نوشیدن و تمیز کردن ضد عفونی کنید. خوشبختانه روشهای ضد عفونی ساده ای برای استفاده وجود دارد ، شما هم قدرت داشته باشید یا نه. این اطلاعات مفیدی است که می دانید در صورت عدم توفان در اثر طوفان بدون آب و یا در حال اردو زدن ، می دانید. از همین تکنیک ها می توان برای تهیه برف برای آشامیدن نیز استفاده کرد.


روشهای سریع ضد عفونی آب
جوشاندن: اگر در ارتفاعی بیش از 2،000 متر (6،562 فوت) دارید ، با جوشاندن آب به مدت 1 دقیقه آب پاتوژن ها را کاهش دهید. مدت زمان جوش بیشتر در ارتفاعات زیاد است زیرا آب در دمای کمتری جوش می آید. مدت توصیه شده از مراکز کنترل بیماری (CDC) است. اگر آب تازه آب پز را در ظروف استریل (که می توان آن را جوش آورد) ذخیره کرده و آن ها را آب بندی می کنی ، آب به طور نامحدود ایمن خواهد ماند.
سفید کننده: برای ضدعفونی کردن ، به ازای هر 1000 گالن آب 2.3 اونس مایع سفید کننده خانگی (هیپوکلریت سدیم در آب) اضافه کنید (به عبارت دیگر ، برای یک حجم کمی از آب ، یک اسپلش سفید کننده بیش از حد کافی است). 30 دقیقه اجازه دهید مواد شیمیایی واکنش نشان دهد. به نظر می رسد واضح است ، اما از سفید کننده بدون سوزن استفاده کنید زیرا نوع معطر شامل عطرها و سایر مواد شیمیایی نامطلوب است. دوز سفید کننده یک قانون سخت و سریع نیست زیرا اثر آن به درجه حرارت آب و pH بستگی دارد. همچنین ، توجه داشته باشید که سفید کننده ممکن است با مواد شیمیایی موجود در آب واکنش نشان دهد تا گازهای سمی تولید کند (بیشتر نگرانی از آب گل آلود یا ابری است). ایده آل نیست که سفید کننده آن را به آب اضافه کنید و بلافاصله آن را درون ظروف آب کنید. بهتر است منتظر ریختن هرگونه دود باشید. اگرچه نوشیدن سفید سفید خطرناک است ، اما غلظت کمی که برای ضد عفونی کردن آب مورد استفاده قرار می گیرد ، مشکلی ایجاد نمی کند. ظرف مدت 24 ساعت از بین می رود.

چرا ضد آب ضد باران
نکته ضد عفونی کردن ، از بین بردن میکروب های بیماری زا است که شامل باکتری ها ، جلبک ها و قارچ ها است. به طور کلی باران حاوی میکروب های بیشتری نسبت به آب آشامیدنی دیگر نیست (اغلب از آب زیرزمینی یا آب های سطحی تمیز تر است) ، بنابراین نوشیدن یا استفاده از آن برای اهداف دیگر بسیار مناسب است. اگر آب داخل یک مخزن تمیز یا سطل تمیز شود ، باز هم خوب است. در حقیقت ، بیشتر افرادی که آب باران را جمع می کنند بدون استفاده از هیچ گونه درمانی از آن استفاده می کنند. آلودگی میکروبی باران کمتر از سموم خطرناک در آب از سطحی که لمس می کند تهدیدی نیست. با این حال ، این سموم نیاز به تصفیه یا درمان خاصی دارند. آنچه ما در اینجا در مورد آن صحبت می کنیم باران ناب است. از نظر فنی ، لازم نیست آن را ضدعفونی کنید ، اما بیشتر سازمان های دولتی برای جلوگیری از بیماری ، احتیاط لازم را انجام می دهند.


راه های ضد عفونی آب
چهار دسته وسیع از روشهای ضد عفونی وجود دارد: گرما ، تصفیه ، تابش و روشهای شیمیایی.

جوشاندن آب یک روش عالی است ، اما بدیهی است که تنها در صورت داشتن منبع گرما به شما کمک می کند. جوشاندن آب می تواند برخی از عوامل بیماری زا را از بین ببرد ، اما فلزات سنگین ، نیترات ، سموم دفع آفات یا سایر آلودگی های شیمیایی را از بین نمی برد.
کلر ، ید و ازن بیشتر برای ضد عفونی شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرند. کلر زدایی می تواند فرآورده های سمی بالقوه سمی را به همراه داشته باشد ، علاوه بر این باعث از بین رفتن همه کیست یا ویروس نمی شود. ید زدایی مؤثر است اما طعم ناخوشایندی را به جای می گذارد. در هنگام تهیه آب برای زنان باردار یا افرادی که مشکل تیروئید دارند ، استفاده از ید توصیه نمی شود. اضافه کردن ازن مؤثر است ، اما در دسترس نیست.
تابش با استفاده از نور ماوراء بنفش یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید قوی انجام می شود. نور اشعه ماوراء بنفش باکتری ها و ویروس ها را از بین می برد اما همه جلبک ها یا کیستهای موجودات زنده را از بین نمی برد. اگر آب به اندازه کافی روشن باشد ، نور خورشید مؤثر است ، و نور به اندازه کافی روشن است و آب به اندازه کافی طولانی در معرض نور قرار می گیرد. متغیرهای زیادی برای ارائه توصیه های محکم در مورد استفاده از این روش وجود دارد.
تأثیر میکرو فیلتراسیون به اندازه منافذ فیلتر بستگی دارد. هرچه اندازه منافذ کوچکتر باشد ، تصفیه بهتر است اما کندتر نیز هست. این روش همه عوامل بیماری زا را از بین می برد.
تکنیک های دیگر گسترده تر شده اند ، از جمله الکترولیز ، فیلتراسیون نانو آلومینا و تابش LED.
برای مطالعه بیشتر درباره نانو مواد میتوانید به https://bismoot.com/blog/نانو/ مراجعه کنید 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد